Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Outsourcing af IT drift i din virksomhed

  Mange små og mellemstore virksomheder har ikke råd til at have en decideret IT drift og support afdeling. Opgaverne er for få, og det kan ikke betale sig rent økonomisk at ansætte IT-medarbejdere, hvorfor IT ansvaret, hjælp til drift og bare generelt hjælp til computerproblemer ofte ligger hos den enkelte medarbejder, som så udgør den lille virksomheds IT afdeling.

  Forestil dig, at du møder ind på arbejde - du har en masse opgaver du skal arbejde videre på - og du kan ikke komme på nettet. Du kan heller ikke gemme eller finde dine filer, og du aner ikke, hvordan du skal løse problemet.

  Virksomheders medarbejdere har typisk ikke den rette ekspertise, erfaring - eller for den sags skyld, tiden - til at løse sådanne IT problemer, så derfor bruges der også unødvendig tid for medarbejderne, når IT driften ikke kører som den skal, og endnu mere vigtigt: din virksomhed får ikke udnyttet de ressourcer, som de pågældende medarbejdere egentlig er ansat og uddannet til.

  Jan B. Nielsen
  • Jan B. Nielsen
  • Konsulent Koordinator

  Kontakt os   Derfor skal I outsource IT-driften

   IT systemer til virksomheder er vigtige. Det gælder alt fra firewall drift, outsourcing drift, og drift og vedligehold af software.  Din virksomhed kan ikke eksistere uden IT - derfor er det ekstremt vigtigt, at jeres IT fungerer optimalt 24/7 - året rundt. Også når I holder fri. En ekstern IT konsulent kan ofte være den bedste løsning for jer. Mariendal IT er et IT konsulent firma, der har specialiseret sig i at hjælpe med at løse alle udfordringer jeres virksomhed kan have med IT. Vi baserer alle ydelser på høj faglig kompetence, personlig dialog og kundeservice. Vores IT konsulenter er altid 100 % opdateret på alt det nyeste, der rører på sig indenfor branchen.

   Ekstern IT-afdeling hos Mariendal IT

   Du vil skabe direkte værdi til din virksomhed ved at investere i ekstern IT drift og outsource virksomhedens IT hos Mariendal IT. Vores professionelle IT konsulenter sørger for at jeres drift og vedligehold altid kører optimalt, så I ikke oplever drift problemer.  Vi er IT rådgivere for mange virksomheder, og vi gør en dyd i at kende dig og din virksomhed godt, så vi kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, når drift supporten skal have hjælp. Vælger du outsourcing af IT-ydelser hos os kan du forvente personlig og professionel hjælp til IT. Vores motivation er glade og tilfredse kunder.  Ring til os på +45 96 31 77 90 eller skriv en mail til salg@mariendalit.dk eller support@mariendalit.dk og hør mere om om IT-drift outsourcing hos os. 
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram