Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Outsourcing af IT drift i din virksomhed

  Derfor skal du outsource din IT-drift hos os

  Ved IT-outsourcing står vi for at hoste din virksomheds interne og eksterne IT-systemer i vores datacenter. Vi sørger for at opdatere og vedligeholde alle jeres systemer og sikrer, at al jeres vigtige data aldrig går tabt og altid er tilgængeligt for jeres medarbejdere.

  Typisk vælger små og mellemstore virksomheder at outsource sin IT-drift til os, da de ikke har de fornødne kompetencer internt i firmaet. Alt for ofte havner ansvaret for firmaets drift og support hos den enkelte medarbejder, som sjældent har den nødvendige viden og erfaring - eller tid - til at løse de problemer, der måtte opstå.

  Det koster tid, energi og penge, når jeres IT-systemer ikke virker, som de skal. Og din virksomhed får heller ikke udnyttet de faglige ressourcer optimalt, når fokusset fjernes fra kerneforretningen.

  Derfor er outsourcing af jeres IT-drift en god løsning.

  Outsourcing af IT drift

  Vi opdaterer og vedligeholder alle jeres IT-systemer, så data altid er tilgængeligt og aldrig går tabt.

  it koordinator
  • Jan B. Nielsen
  • Konsulent Koordinator

  Kontakt os   Fordele ved outsourcing af IT afdeling

   For de fleste virksomheder er IT så vigtig en del af den daglige arbejdsgang, at firmaerne ikke kan eksistere uden. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at jeres IT-løsninger fungerer optimalt døgnet og året rundt, og at alt fra jeres firewall til software bliver vedligeholdt. Som professionelt outsourcingfirma har vores IT-konsulenter specialiseret sig i at hjælpe med at løse alle udfordringer, jeres virksomhed kan have med IT. Vi baserer vores ydelser på høj, faglig kompetence, personlig dialog og kundeservice, og vores konsulenter er altid 100 % opdaterede på den nyeste viden på området.

   Ekstern IT-afdeling hos Mariendal IT

   Når du investerer i IT-drift outsourcing hos os, kan du skabe direkte værdi til din virksomhed. Vores professionelle konsulenter sørger for, at jeres drift og vedligehold altid kører optimalt, så I ikke oplever driftsproblemer. Vi rådgiver mange virksomheder, store som små, og vi gør altid en dyd ud af at kende dig og din virksomhed godt, så vi kan hjælpe dig nemt og hurtigt videre, hvis I oplever problemer med jeres IT-løsninger. Vores motivation er glade og tilfredse kunder, og du kan altid give os et kald på telefon +45 96 31 77 90 eller skrive en mail til salg@mariendalit.dk eller support@mariendalit.dk hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for IT outsourcing hos os.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram