Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


Exchange mail

Exchange mail for virksomheder

En Microsoft exchange mail er perfekt for virksomheder, der har behov for en enkel email-indbakke, der tilpasser sig til medarbejdernes behov og arbejdsstil. 

Med exchange kan du forbedre effektiviteten samt den interne kommunikation i virksomheden, idet løsningen nemt giver adgang til kollegers kalendere, så du med et enkelt klik er klar over, hvornår det bedst kan betale sig at planlægge et møde. 

Du kan let og enkelt indkalde til møde, hvor alle inviterede med det samme bliver informeret om eventuelle aflysninger eller ændringer i mødetidspunkt.

Med office mail exchange får du:

  • Mail på tværs af alle enheder
  • Delt kalenderfunktion
  • Backup af data og sikker mail med Outlook
  • Microsoft mail support
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

Kontakt osExchange online 365

Med en exchange mail online for du yderligere mulighed for at arbejde uanset, hvor du befinder dig.  Du får en exchange 365 mail, som du kan tilgå fra alle dine enheder - uanset om det er din telefon, tablet eller computer. Det giver dig mulighed for at tilgå dine mails både til og fra arbejde, såvel som derhjemme. Med exchange online får du også fordelen af, at dine oplysninger er beskyttet mod spam og malware, idet det følger med pakken. Et team af sikkerhedseksperter overvåger Exchange Online døgnet rundt, hvilket er din garanti for at dine data er sikret.  

Exchange mail hosting

Med en hosted Exchange mail løsning kommer dine data til at ligge på en server enten hos os, hos jer selv eller i et Microsoft Azure miljø Med en hosted løsning er du sikret mod, at dine oplysninger går tabt, hvis uheldet skulle være ude. Du får bl.a. mailbackup af alle dine data, samt altid tilgængelig support, hvis der skulle ske fejl. 
Følg os på...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram