Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


Microsoft produkter

Microsoft cloud løsninger til din virksomhed

Er din virksomhed klar til at tage springet ud i skyen?

Flyt hele din virksomheds IT-infrastruktur op i skyen, minimer driftarbejde samt nedetid, og få tid til at fokusere på lige præcis dét, som I er gode til I jeres virksomhed - at servicere jeres kunder og tjene penge.

Cloud Computing er et begreb som er opstået inden for de seneste år og fungerer på den måde, at IT leveres over internettet som en service. Vi kender allerede eksempler på Cloud Computing fra vores hverdag, hvor mange af os bruger applikationer, såsom Facebook, Netflix, Spotify eller webmail, herunder gmail og hotmail.

Uden sikkert at tænke over det, bruger vi nemlig allerede en del applikationer, som ikke er installeret på computeren, men i stedet ligger i selve “skyen”. Nu hvor vi i stigende grad benytter os af webbaserede applikationer, begynder vi også i stigende grad at mærke en tendens til at flytte flere og flere applikationer ud i skyen på arbejdspladserne.

For virksomheder kan det være en fordel at afvikle både systemer og applikationer i skyen. Foruden den store besparelse til drift og vedligeholdelse, så giver løsningen også en større sikkerhed mod IT angreb fx hackerangreb. Ligeledes får du også automatiske sikkerhedskopieringer af dine data samt automatiske opdateringer af styresystem og alle applikationer.

  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

Kontakt osFå velkendte produkter som SharePoint, Exchange og Office

En af de største spillere på markedet inden for Cloud Computing er Microsoft, som de seneste år med stor succes har konverteret mange af deres server-baserede løsninger til digitale tjenester.

I dag kan du derfor få velkendte produkter, såsom SharePoint, Exchange, Office-pakken osv. som abonnementstjenester, så du slipper for at betale en masse dyre licenser du sikkert ikke bruger alligevel. Men hvorfor ikke bytte hele din virksomheds IT-infrastruktur ud med en cloud-baseret løsning?

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en cloud-baseret service som du kan tilkoble din virksomhed, hvorigennem du kan installere Microsofts mange services alt efter, hvad du behøver i din virksomhed.

Microsoft SharePoint

SharePoint er et online intranet for virksomheder, som er skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af tid og sted for virksomhedens medarbejdere. Med SharePoint kan du derfor sige farvel til fællesdrevet og goddag til et problemfrit samarbejde med dine medarbejdere på tværs af organisationen.

Microsoft Office 365

Med Microsoft Office 365 har du mulighed for at dele, kommunikere og samarbejde på tværs af alle enheder. Får du Microsoft Office 365 OneDrive for Business kan du og dine medarbejdere tilgå både mails, kalender, kontakter samt dokumenter på computer, tablet og telefon - uanset, hvor I befinder jer. Alle data og filer lagres i skyen, og du gør dit arbejde nemt tilgængeligt for dig og dine medarbejdere - alle steder.  

Cloud Computing hosting

Ønsker du at flytte din virksomheds IT-infrastruktur op i skyen og vælger du at gå med Microsofts løsning Microsoft Azure kan du leje løsningen gennem Mariendal IT.

Med cloud hosting af din virksomheds IT-infrastruktur betyder det, at du får leveret dine services gennem vores Hostingcenter i Danmark. Du skal derfor ikke tænke på enten drift eller vedligeholdelse - det sørger vi for. Samtidig kan vi tilbyde dig både remote backup og remote support, så du heller ikke skal bekymre dig om uforudsete uheld, hvis du kommer til at slette kritiske filer, eller længere nedetid, hvis systemerne ikke virker som de skal.

Kontakt Mariendal IT på tlf. +45 9631 7790 eller på mail salg@mariendalit.dk  til en snak om, hvordan Cloud Computing kan gavne din virksomhed, samt hvordan Microsoft Azure og Microsoft SharePoint kan skabe værdi for dig og dine medarbejdere.

Følg os på...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram