Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Microsoft Sharepoint

  Hvad er Microsoft Sharepoint?

  Microsoft SharePoint er et online intranet for virksomheder. Det er skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af tid og sted for virksomhedens medarbejdere. Med SharePoint kan du vinke farvel til fællesdrevet og sige goddag til et problemfrit samarbejde med dine medarbejdere på tværs af organisationen.

  Microsoft sharepoint interface

  Office 365 SharePoint er til virksomheden, som gerne vil udnytte de muligheder, der er ved at få medarbejderne til at samarbejde med hinanden. Det kan være på tværs af både afdelinger, men også hele organisationen, som i nogle tilfælde strækker sig over flere breddegrader, som fx i internationale virksomheder.

  Microsoft SharePoint intranet giver dine medarbejdere adgang til bedre samarbejde, mere struktur og nemmere adgang til relevant information hos hinanden.

  it salg
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

  Kontakt os











   Microsoft Office Sharepoint 365

   En SharePoint løsning er til virksomheden, som har brug for et samlingssted til deling af information på tværs af hele organisationen.  Har du allerede flere Microsoft-løsninger i virksomheden, såsom Office 365 og Exchange mail, så er SharePoint en god platform, idet den fungerer som portal for alt videndeling og dokumentstyring på tværs af hele organisationen.  Systemet fungerer som et helt almindeligt intranet, hvor alle dokumenter deles på en SharePoint server eller oppe i skyen. Organisationens medarbejdere kan videndele og samarbejde i realtid. Medarbejderne får også hurtigt et indblik i, hvad de andre i organisationen arbejder med, hvilket skaber synergi på arbejdspladsen. Microsoft sharepoint  

   Produktivitet på farten

   Microsoft 365 SharePoint har også bevæget sig ud i skyen. Med SharePoint appen kan du tage virksomhedens intranet med dig på farten.  Med app’en har du adgang til alt det, som ligger på virksomhedens intranet, herunder dit team og de dokumenter I har delt med hinanden. På den måde kan du få meget mere arbejde fra hånden - uanset, hvor du befinder dig. Det er den moderne arbejdsplads, der er i fokus med et intranet i cloud’en. Her arbejder mennesker og teknologi sammen helt problemfrit, hvilket skaber bedre resultater og større armbevægelser.  

   Integrering med andre systemer

   SharePoint er et Microsoft produkt, hvorfor det også er et system, der samarbejder godt med alle de andre Microsoft produkter, der findes på markedet. Det kan fx være Microsoft Azure, Microsoft Office 365 og Exchange mail. Det er også muligt at integrere SharePoint med crm systemet Microsoft Dynamics 365 for også at dele data omkring kunderelationsstyring. Du har derfor mulighed for at dele og samle alle dine oplysninger omkring salg, marketing og kundeservice, samt økonomi på tværs af hele organisationen.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram