Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Microsoft Azure

  Professionelle Microsoft Azure konsulenter

  Hvad er Microsoft Azure?

  Microsoft Azure er en cloud-baseret service som du kan tilkoble din virksomhed, hvorigennem du kan installere Microsofts mange services alt efter, hvad du behøver i din virksomhed. Det er nemlig så smart skruet sammen, at du simpelthen kun betaler for det du bruger.

  Microsoft Azure løsninger

  Den mindste løsningsmodel du kan vælge er en IaaS løsning for virksomheder. Iaas står for Infrastructure as a Service og betegnes som værende en IT-infrastruktur, som er betalt og styret over nettet. Med IaaS lejer du dine servere, lager, netværk, og sikkerhedstjenesester, såsom Firewall og VPN gennem en cloududbyder. Ideen er, at du kan skalere op og ned på de services du har brug for i din virksomhed, og dermed kun betale for de ressourcer du rent faktisk bruger.

  Microsoft Azure er derfor en platform for virksomheder, der gør det muligt for dig at afvikle dine systemer over internettet i skyen, på samme måde som du ville have gjort det, hvis virksomheden havde eget datacenter. Forskellen er dog, at systemerne køres over internettet gennem ét af Microsofts datacentre på Microsoft Azures virtualiseringsplatform.

  Fordelen ved Microsoft Azure - og det at lade hele din virksomheds IT infrastruktur ligge i skyen - er at du som klient selv kan bestemme, hvornår og hvor meget du gerne vil benytte dig af de services der tilbydes. Med bare ét klik kan du gøre kapaciteten på dine servere større (og dermed også dyrere) eller mindre (og dermed også billigere). Du kan fx automatisere dine servere til at være mindre om natten og større i arbejdstiden, da det er her du bruger dem.

  it salg
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram