Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Microsoft produkter

  Microsoft Cloud Computing - en sikker løsning til din virksomhed

  Med Microsoft Cloud kan du flytte hele din virksomheds IT-infrastruktur op i skyen, minimere driftarbejde og nedetid, og få frigivet flere ressourcer til at fokusere på jeres kerneforretning.

  Cloud Computing er et koncept, der er opstået inden for de seneste år, og som har til formål at levere IT over internettet som en service. Kendte eksempler på Cloud Computing fra vores hverdag er Facebook, Netflix, Outlook Mail og Spotify, hvor mange af os bruger disses applikationer på både mobil og desktop.

  Generelt anvender vi i stigende grad webapplikationer; applikationer, der ikke er installeret direkte på computeren, men som i stedet ligger i clouden. Og netop denne tendens vinder indpas på de danske arbejdspladser - med god grund.

  For når systemer og applikationer afvikles i skyen, giver det store besparelser ift. drift og vedligeholdelse, samtidig med at Microsoft Cloud giver bedre sikkerhed mod hackerangreb. Dertil kommer, at indholdet og dine data per automatik sikkerhedskopieres, ligesom opdateringer til styresystemer og applikationer sker automatisk.

  it salg
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

  Kontakt os   Få velkendte produkter som Microsoft Azure, SharePoint, Exchange og Office 365 til erhverv

   Når det kommer til Cloud Computing, er Microsoft en af de absolut største spillere på markedet. De seneste år har de i særdeleshed haft stor succes med at konvertere mange af deres serverbaserede løsninger til digitale tjenester i skyen. I dag kan du derfor få alt lige fra SharePoint, Exchange og MS Office 365 på abonnement, så du slipper for at betale for dyre licenser, og kun betaler for det, du reelt set har brug for. Uanset hvilken tjeneste du benytter, er de alle lagret i Microsofts sky, så de er lette at tilgå og anvende.

   Microsoft Azure services kan betale sig

   Azure er en cloudbaseret service, der gør det muligt for dig at installere lige netop de services fra Microsoft, du og dine medarbejdere har brug for. Ikke alene betaler man kun for de programmer, man anvender; det er også let at skalere op eller ned alt efter behov. Således er der med Azure Cloud tale om en fleksibel løsning, der sparer virksomheden for ressourcer, og som tillader dig at optimere og automatisere alt lige fra jeres netværk, sikkerhedstjenester, datalager, servere m.m.

   Microsoft SharePoint giver fleksibilitet på tværs af afdelinger

   SharePoint fungerer som et online intranet og er skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af tid og sted. Dette gør det lettere at optimere arbejdsflowet i virksomheden, hvor medarbejdere og samarbejdspartnere nemt og hurtigt kan tilgå data og dokumenter.

   Få de kendte programmer med Microsoft Office 365 business

   Med Office 365 har du og dine medarbejdere mulighed for at dele, kommunikere og samarbejde på tværs af alle enheder, og med OneDrive kan alt lige fra mails, kalendere, kontakter og dokumenter tilgås via computer, tablet og telefon, uanset hvor i verden man befinder sig.</p Alle data lagres nemlig i skyen - og det eneste det kræver at tilgå relevante filer, er en enhed med internetadgang.

   Hosting via Cloud Computing

   Ønsker du at optimere din virksomheds IT med cloud-løsninger fra Microsoft, kan du leje Azure gennem os. Når din cloud hosting sker gennem vores Hostingcenter i Danmark, skal du ikke selv tænke på drift og vedligeholdelse - det sørger vi for. Samtidig kan vi tilbyde dig remote support og backup, så du ikke skal bekymre dig om udfald eller nedetid; om at slette kritiske filer, eller om at dyrebar data går tabt ved nedbrud. Hør mere om mulighederne for at rykke din virksomheds IT-infrastruktur op i skyen på tlf. +45 9631 7790 eller send os en mail på salg@mariendalit.dk - så tager vi en snak om, hvordan Cloud Computing kan gavne netop din virksomhed og skabe værdi for dig og dine medarbejdere.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram