Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  IT support til din virksomhed

  Hvorfor er IT support vigtig for din virksomhed?

  Næsten alt arbejde kræver IT. Foruden en computer er der også behov for en printer, internet og andet IT tilbehør for, at din virksomhed fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt, at der står IT drift og support til rådighed, når det tekniske fejler.

  Computerproblemer og andre IT problemer betyder spildt tid, arbejdskraft og unødvendige omkostninger for enhver virksomhed - og så er det et stort irritationsmoment for alle medarbejdere.

  Mange problemer med både drift og vedligeholdelse af IT systemer skyldes forældet software og hardware, fordi mange arbejdspladser ikke har tiden til at tænke på det i en hverdag, hvor fokus på kerneforretningen bliver prioriteret højere. De fleste små og mellemstore virksomheder nedprioriterer derfor drift og vedligeholdelse af deres IT grundet økonomi, og at der typisk er mange andre arbejdsopgaver i virksomheden, som også kræver opmærksomhed.

  Jan B. Nielsen
  • Jan B. Nielsen
  • Konsulent Koordinator

  Kontakt os   Hvad laver en IT supporter?

   IT problemer kan opstå når som helst - og ofte gerne, når man mindst har brug for det. IT hjælp søges af både store og små firmaer - derfor er der brug for tilgængelig IT hjælp, for IT virker desværre bare ikke altid, som man gerne vil.  Derfor er det en god ide at have en IT konsulent til rådighed, som kan yde computer support, når man har brug for det. IT teknikeren kan være en person, som er ansat af virksomheden til at lave den slags arbejde, men det kan også være en IT rådgiver som ekstern samarbejdspartner. Vælger du at outsource IT supporten til Mariendal IT, vil du altid have 100% velfungerende og opdateret hardware og software i din virksomhed - du behøver derfor kun at fokusere på din kerneforretning og lade os tage af resten. Ligesom vi har store virksomheder som kunder, så tilbyder vi selvfølgelig også IT support til mindre virksomheder. IT outsourcing support hos os betyder, at du har et professionelt og stabilt IT support center, og du får altid hjælp til IT, når der er behov for det. Hvad kan et IT support firma gøre for dig? Du kan få IT support som fjernsupport hos Mariendal IT. Vi kan yde support af din IT og dermed drive og håndtere alle jeres IT løsninger, som en ekstern IT support afdeling i dit firma.  Ved outsourcing af jeres IT får I mindre IT omkostninger på den lange bane, og så slipper I for at løse problemerne selv. På den måde kan I fokusere på jeres kerneforretning og gøre det, som I er allerbedst til. Vi klarer resten!

   Få professionel IT support i Aalborg og online IT support

   Hos Mariendal IT tilbyder vi professionel konsulenter til IT, der også tilbyder IT support til små virksomheder til favorable priser. Vi motiveres af glade og tilfredse kunder, derfor bestræber vi efter at tilbyde den bedste IT support i Danmark.  Vi vil gerne gøre det nemt for dig at modtage IT hjælp - derfor tilbyder vi også IT online support, så du ikke behøver at vente på fysisk hjælp, eller tilbagelægge flere kilometer for at få computeren til at virke igen. Ring til os på +45 96 31 77 90 eller skriv en mail til salg@mariendalit.dk eller support@mariendalit.dk og hør mere om om IT support outsource hos os. 
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram