Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  IT support til din virksomhed

  Hvorfor er IT-support til mindre og store virksomheder vigtigt?

  IT er en vigtig del af alle moderne arbejdspladser. Foruden computere og servere, er der også behov for, at printere, internet og andet IT tilbehør fungerer optimal. Driftsforstyrrelser, nedetid og tekniske problemer kan være omkostningsfulde, og det koster energi og ressourcer, når løsningen skal findes internt.

  Ofte skyldes problemer med både drift og IT systemer, at software og hardware er forældet. Mange virksomheder har ikke tiden til at tænke det ind i hverdagen, hvor kerneforretningen skal prioriteres højest. Og det er sjældent, at små og mellemstore virksomheder har de fornødne kompetencer, ressourcer og medarbejdere til at løse de udfordringer, der måtte opstå.

  it koordinator
  • Jan B. Nielsen
  • Konsulent Koordinator

  Kontakt os   Outsourced IT-support i Danmark

   IT problemer kan opstå når som helst - og typisk når man allermindst har brug for det. Det kan være frustrerende, når teknikken driller, og har man ikke den nødvendige viden til at løse udfordringerne hurtigt selv, kan det få stor betydning for virksomhedens arbejdsgang og økonomi. Heldigvis er der hjælp at hente, og med en IT supportaftale hos os, står vores IT konsulenter klar til at løse jeres tekniske problemer døgnet rundt, alle ugens dage. Som en del af aftalen sørger vi også for, at I altid har 100 % velfungerende og opdateret hardware og software, så I kan fokusere på kerneforretningen og overlade det tekniske til os. Vi har stor erfaring med at servicere og yde IT support for mindre virksomheder og større koncerner. Typisk foregår ekstern IT support remote, men alt efter udfordringernes natur og din virksomheds behov, står vores specialister også klar til at løse problemerne på matriklen. Uanset hvilken del af virksomhedens IT man vælger at outsource til os, så tilpasser vi altid vores services og løsninger til netop din forretning. På den måde er du garanteret den mest effektive og optimale support, skulle der opstå nedbrud, udfald eller andre tekniske problemer.

   Få professionel, ekstern IT support i Aalborg

   Mariendal IT har base i Aalborg, men tilbyder remote IT support til hele landet. Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste og mest effektive løsninger til vores kunder, og er du interesseret i at høre mere om dine muligheder og vores ydelser, kan du altid kontakte os på +45 96 31 77 90 eller skriv en mail til salg@mariendalit.dk eller support@mariendalit.dk - vi glæder os til at høre fra dig.
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram