Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Lej hardware

  Lej hardware

  For de fleste virksomheder er det mere vigtigt at kunne bruge it-udstyr på arbejdspladsen end at eje det. Derfor vælger mange både små, mellemstore og store virksomheder også at leje hardware.

  Lej hardware til din virksomhed og opnå mange fordele. Den mest oplagte fordel er besparelsen. Du slipper nemlig for at betale en stor sum penge på én gang, idet du ved hardwareleje betaler løbende. Ligeledes slipper du også for selv at stå for opsætningen, samt spekulere på garanti - det sørger vi for som leasingudbyder.

  Vil du gerne hele tiden være på forkant med de nyeste hardware- og softwareløsninger til din virksomhed, så det ikke kommer til at koste på konkurrenceevnen? Der kommer hele tiden nye løsninger til og det kan være svært at følge med markedet, når man som virksomhed ejer sit it-udstyr. Man kan jo umuligt hele tiden skifte sit udstyr ud med nyt, når der kommer nye it-løsninger til på markedet.

  Ved it-leasing er du kun bundet til dit udstyr for en periode, hvorefter du som kunde frit kan vælge om du vil bryde aftalen. Du kan også vælge at beholde dine eksisterende løsninger eller skifte dem ud med nyere og dermed starte en ny leasingaftale med begrænset løbetid op.

  Hos Mariendal IT har vi certificeringer indenfor flere producenter og leverandører, såsom Microsoft, HP, Lenovo, Intel, VMware, Veeam og Fortinet. Vores mangeårige erfaring, store viden, uddannelser og kurser sikrer, at du altid kan få rådgivning, levering og installering af samtlige produkter fra vores producenter.

  it salg
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

  Kontakt os   Leje af software og hardware til virksomheder

   Når du skal leje IT udstyr hos os, er det vigtigt for os først og fremmest at forholde os til jeres forretningsmæssige behov. Dine nye hardware og software løsninger skal skabe værdi for virksomheden. Derfor er vores udgangspunkt altid, at se på hvilke løsninger, der passer bedst til netop jeres forretning, således at omkostningerne ikke overstiger den forretningsmæssige værdi.

   Hos Mariendal IT tilbyder vi både pc leje, server leje, leje af WIFI-løsninger samt løsninger indenfor IT sikkerhed.

   Lej hardware

   Når du lejer dine hardware og software løsninger hos os får du både PC’er og Notebooks med de nyeste hardwareteknologier og features fra det nyeste software. Derved sikrer du dine medarbejdere et hurtigt og effektivt arbejdsredskab.

   De tidligere større investeringer i hardware udstyr bliver fremadrettet til overskuelige månedlige betalinger, hvilket medvirker at store investeringer i stedet kan placeres i andre dele af forretningen.

   Ved pc leasing og leje af andet IT udstyr lejer du kun det udstyr, der er behov for - med en lejeperiode på 36 måneder. Efter endt periode kan du vælge at afbryde aftalen eller genoptage den og få udskiftet dine eksisterende løsninger med de nyeste.

   Vores leje af hardware og software til virksomheder omfatter:

   • It-udstyr og tilbehør
   • Software
   • Mulighed for service og vedligehold
   • Nye løsninger hvert tredje år
   • Fast pris hver måned
   • Garanti i hele perioden
   • Tablet og smartphones kan tilvælges - med en lejeperiode på 18 måneder

   Lej software

   Ved leje af hardware til din virksomhed er det ligeledes vigtigt med nogle softwareløsninger, der muliggør dit brug af dine PC’er og Notebooks.

   Hos Mariendal IT har vi specialiseret os i at levere og installere WLAN-løsninger, som hosted løsninger. Det betyder, at du ikke skal investere i hverken Access Punkter eller kostbare controllere. Det hele bliver derimod styret via Mariendal IT’s professionelle Hostingcenter

   Vores Hosted WIFI-løsning har ingen oprettelsesgebyr, hvilket betyder, at du kommer i gang uden nogen omkostninger uanset hvor mange Access Punkter du har behov for. Vores wifi-lejeaftale består af:

   • 85 kr/mdr. pr. Access Punkt
   • Fuld service fra vores supportafdeling, samt opgraderingsaftale
   • Garanti hele aftaleperioden

   Ved leje af it-udstyr hos Mariendal IT skal du selvfølgelig også være sikker på, at din it-sikkerhed er i orden.

   Med en hosted firewall opnår du en yderst effektiv barriere af den nyeste og mest avancerede sikkerhedsteknologi til at beskytte din virksomheds netværk.

   For en fast pris, hver måned kan du leje din Firewall hos os. Mariendal IT varetager alt fra drift og vedligehold til oprettelse af regler. Du får ligeledes livsgaranti i lejeperioden, hvilket betyder, at din Firewall omgående bliver skiftet ud med en ny, hvis den gamle bliver defekt - dette er inklusiv en geninstallation af den sidste kendte konfiguration.

   Løsningen åbner samtidig op for nye udvidelsesmuligheder. Bl.a. er det muligt at få Antivirus inkluderet i aftalen, tilknytning af ekstra Access points, SMS passcode login til VPN, Trådløs adgang til dit netværk samt oprettelse af et gæstenet.

   Mail- og telefonsupport er inkluderet i lejeaftalen.

   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram