Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  IT Løsninger

  Vi tilbyder disse løsninger

  IT Konsulentafdeling og support.

  Mariendal IT baserer alle ydelser på høj faglig kompetence, personlig dialog og kundeservice. Vores folk er altid 100% opdateret på alt det nyeste indenfor IT og online.

  Serverløsninger med matcher dine behov.

  Mariendal IT leverer udelukkende løsninger, der er afstemt efter din virksomheds behov – og så lige lidt ekstra. Vores mål er altid at skabe løsninger, som hjælper med at udvikle din forretning.

  Backup in a Box.

  Frigør interne ressourcer: Få hurtigere og forbedret backup-kørsel samt øget sikkerhed, hurtigere genetablering af data samt mindre nede-tid. Kontakt os og hør mere.

  Hostingcenter med fokus på stabil drift og maksimal sikkerhed.

  Opnå højere stabilitet, drifts- og IT-sikkerhed med en topsikret, overvåget og professionelt løsning fra Mariendal IT Hostingcenter og vend dine variable IT-omkostninger til faste omkostninge

  Hardware og Software med endnu flere fordele.

  Mariendal IT tilbyder Hardware as a Service som en løsning, hvor du lejer hardware og software til dine medarbejdere. På den måde får du adgang til de nyeste hardwareteknologier og features samt det nyeste software.

  Mariendal IT konfiguratorcenter løser dine IT-problemer.

  Få hurtig hjælp fra vores IT konfigurationscenter, når din harddisk har problemer. Vores PC- og serverværksted håndterer fejlfinding, garantisager, returvarer samt varetager den direkte kontakt til producenternes servicecentre.

  IT løsninger til virksomheder i alle størrelser

  Din virksomhed har brug for stærke IT-løsninger, der hjælper jer nemt og hurtigt gennem hverdagen – uanset hvilke problemer, der kan opstå. Derfor har I også brug for en stærk og serviceorienteret IT-samarbejdspartner, som giver jer en optimal IT-løsning, der opfylder firmaets behov.

  Som kunde hos Mariendal IT er du altid i centrum og vi er altid tilgængelige. Vi laver skræddersyede IT løsninger til små virksomheder, men også til mellemstore og store firmaer. Vi sætter en ære i at hjælpe dig og din virksomhed via hurtig kontakt, personlig dialog og kvalificeret rådgivning. Vores kompetente konsulenter lytter til dine udfordringer og giver dig kvalificeret rådgivning omkring de IT-behov, som du og din virksomhed måtte have.

  Optimale IT-løsninger til erhverv hos Mariendal IT

  Hos Mariendal IT har vi flere datateknikere med speciale i infrastruktur, som yder online IT support for virksomheder. Mange virksomheder finder stor værdi i at outsource deres IT, fordi det frigør noget tid til at fokusere på kerneforretningen. Samtidig kan det for mange virksomheder være svært at finde arbejdskraft blandt de eksisterende medarbejdere, der har nok viden og tid til at følge med de stigende krav inden for IT branchen.

  Med IT outsourcing hos Mariendal IT får du en ekstern IT partner, der yder support inden for drift og vedligeholdelse af jeres IT. På den måde får I IT, der kommer til at glide problemløst, så I kan benytte jeres PC som et arbejdsredskab helt uden gener.

  Professionelle IT-løsninger og online IT support

  Med Mariendal som jeres IT rådgiver kommer vi til at fungere som et IT support center med fokus på at optimere din virksomheds drift. Vi har mange års erfaring i installationer, konfiguration og serviceaftaler, så du kan med sikkerhed regne med at få den mest optimale IT totalløsning hos os. Hos Mariendal IT vedligeholder vi hele jeres IT infrastruktur, uanset om løsningen står direkte hos jer eller om I har en cloudbaseret løsning. Vi yder bl.a. drift og vedligeholdelse af:

  Jeres pc'ere, servere, netværk og printere
  Kontrol af IT sikkerhed - antivirus, Firewall og VPN forbindelse
  Installation og konfiguration
  Formatering og opdatering

  Ligeledes tilbyder vi også remote computer support, så vi kan tilgå jeres computere fra vores tekniske afdeling hos Mariendal IT. På den måde behøver dine medarbejdere ikke at vente på, at en IT medarbejder kommer ud til jer, men i stedet få IT hjælp med det samme efter problemet er opstået.

  IT sikkerhedsløsninger til konkurrencedygtige priser

  Vi er et IT løsnings firma, der både kræser om kvaliteten af vores service, om vores kunder og om vores fordelagtige priser. Indgår dit firma et samarbejde med Mariendal IT vil I opleve, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi bestræber os efter 100% tilfredshed hos vores kunder.

  Kontakt Mariendal IT på tlf. +45 96 31 77 90 eller mail salg@mariendalit.dk, hvis du ønsker rådgivning omkring drift og support af din virksomheds IT.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram