Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


IT-drift og support

IT-Løsninger med support, der skaber værdi

Din virksomhed har brug for stærke IT-løsninger, der hjælper jer nemt og hurtigt videre i hverdagen – uanset hvilke problemer, der opstår. Derfor har I også brug for en stærk og serviceorienteret IT-samarbejdspartner, som reagerer her og nu.

Som kunde hos Mariendal IT er du altid i centrum. Vi sætter en ære i at hjælpe dig og din virksomhed via hurtig kontakt, personlig dialog og kvalificeret rådgivning. Vores kompetente folk lytter til dine udfordringer og giver dig kvalificeret rådgivning omkring de IT-behov, du og din virksomhed måtte have.

  • Jan B. Nielsen
  • Konsulent Koordinator

Kontakt osIT-drift og support

Computerproblemer og andre IT problemer betyder spildt arbejdskraft og unødvendige penge for enhver virksomhed - og så er det et stort irritationsmoment for alle medarbejdere.

Vælger du at outsource IT driften til Mariendal IT vil du altid have 100% opdateret hardware og software i din virksomhed - du behøver derfor kun at fokusere på din kerneforretning.

Mange problemer med både drift og vedligeholdelse af IT systemer skyldes forældet software og hardware, fordi mange arbejdspladser ikke har tiden til at tænke på det i en hverdag, hvor fokus på kerneforretningen bliver prioriteret højere. De fleste små og mellemstore virksomheder nedprioriterer derfor drift og vedligeholdelse af deres IT, fordi der typisk er mange andre arbejdsopgaver i virksomheden, som også kræver din opmærksomhed.

Så længe din IT virker, så er der jo ingen grund til at tænke over vedligeholdelse. Eller er der?

IT problemer kan opstå når som helst - og tit gerne når man mindst har brug for det. IT virker desværre bare ikke altid som man gerne vil, og derfor er det en god ide at have en IT tekniker til rådighed som kan yde PC support, når man har brug for det. IT teknikeren kan være en person, som er ansat af virksomheden til at lave den slags arbejde, men det kan også være en IT rådgiver som ekstern samarbejdspartner.

Hos Mariendal IT kan vi yde support af din IT og dermed drive og håndtere alle jeres IT løsninger. Ved outsourcing af jeres IT får I mindre IT omkostninger og så slipper I for at løse problemerne selv. På den måde kan I fokusere på jeres kerneforretning, og gøre det som I er allerbedst til. Vi klarer resten!

Derfor skal I outsource IT-driften

Mange små og mellemstore virksomheder har ikke råd til at have en decideret IT afdeling i virksomheden. Opgaverne er for få og det kan ikke betale sig rent økonomisk at ansætte IT-medarbejdere, hvorfor IT ansvaret ofte ligger hos den enkelte medarbejder.

Forestil dig, at du møder ind på arbejde - du har en masse opgaver du skal arbejde videre på - og du kan ikke komme på nettet. Du kan heller ikke gemme eller finde dine filer, og du aner ikke, hvordan du skal løse problemet.

Virksomheders medarbejdere har typisk ikke den rette ekspertise, erfaring - eller for den sags skyld, tiden - til at løse sådanne IT problemer, så derfor bruges der også unødvendig tid for medarbejderne, når IT driften ikke kører som den skal. Og endnu mere vigtigt - din virksomhed får ikke udnyttet de ressourcer, som de pågældende medarbejdere egentlig er ansat og uddannet til.

Din virksomhed kan ikke eksistere uden IT, og derfor er det ekstremt vigtigt, at jeres IT fungerer optimalt 24/7 - året rundt. Også når I holder fri. Mariendal IT har specialiseret sig i at hjælpe med at løse alle udfordringer jeres virksomhed kan have med IT. Vi baserer alle ydelser på høj faglig kompetence, personlig dialog og kundeservice. Vores IT konsulenter er altid 100% opdateret på alt det nyeste, der rører på sig indenfor branchen.

Få hjælp til din IT infrastruktur med Mariendal IT

Hos Mariendal IT har vi flere datateknikere med speciale i infrastruktur, som yder online IT support for virksomheder. Mange virksomheder finder stor værdi i at outsource deres IT, fordi det frigør noget tid til at fokusere på kerneforretningen. Samtidig kan det for mange virksomheder være svært at finde arbejdskraft blandt de eksisterende medarbejdere, der har nok viden og tid til at følge med de stigende krav inden for IT branchen.

Med IT outsourcing hos Mariendal IT får du en ekstern IT partner, der yder support inden for drift og vedligeholdelse af jeres IT. På den måde får I IT, der kommer til at glide problemløst, så I kan benytte jeres PC som et arbejdsredskab helt uden gener.

Med Mariendal som jeres IT rådgiver kommer vi til at fungere som et IT support center med fokus på at optimere din virksomheds drift. Vi har mange års erfaring i installationer, konfiguration og serviceaftaler. Hos Mariendal IT vedligeholder vi hele jeres IT infrastruktur, uanset om løsningen står direkte hos jer eller om I har en cloudbaseret løsning. Vi yder bl.a. drift og vedligeholdelse af:

  • Jeres pc'ere, servere, netværk og printere
  • Kontrol af IT sikkerhed - antivirus, Firewall og VPN forbindelse
  • Installation og konfiguration
  • Formatering og opdatering

Ligeledes tilbyder vi også remote computer support, så vi kan tilgå jeres computere fra vores tekniske afdeling hos Mariendal IT. På den måde behøver dine medarbejdere ikke at vente på, at en IT medarbejder kommer ud til jer, men i stedet få IT hjælp med det samme efter problemet er opstået.

Kontakt Mariendal IT på tlf. +45 9631 7790 eller mail salg@mariendalit.dk, hvis du ønsker rådgivning omkring drift og support af din virksomheds IT.
Følg os på...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram