Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Hosted wifi løsning

  Hosted cloud wifi-løsninger

  En Hosted cloud wifi-løsning sparer din virksomhed for administration og investeringsomkostninger, og tilbyder en høj grad af fleksibilitet.

  I løsningen kan indgå en site survey, hvor vi undersøger området/bygningen og laver en forhånds kalkulation på hvor mange access points, som vi mener skal til for at leverer et stærkt og stabilt netværk.

  Hvis opgaven kræver det vil vi foretage en on-site survey, hvor vi bruger professionelt udstyr til at måle og analysere området/bygningen. På den måde ved vi med sikkerhed om der er nogle forhold der skal tages hensyn til, når der skal vælges kanaler, frekvenser og udstyr.

  Mariendal IT har centralt management af alle access points, hvor vi kan administrere og overvåge løsningen på en sikker internetforbindelse. Hermed kan vi hurtigt supportere wifi løsningen og fra centralt hold op- eller nedskalere løsningen uanset kundetype og lokation.

  Vi tilbyder en individuel cloud wifi løsning der er tilpasset virksomhedens behov og med en fleksibel kontraktperiode.

  it salg
  • Claus Dissing Andersen
  • Key Account Manager

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram