Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Hosted firewall

  Hosted firewall

  En lejet firewall fra Mariendal IT er et effektivt sikkerhedsskjold mod ubudne gæster.

  Med en hosted firewall opnår du en yderst effektiv barriere af den nyeste og mest avancerede sikkerhedsteknologi til at beskytte din virksomheds netværk. Vi anvender firewalls fra Fortinet, som er blandt markedets førende producenter og som har dansk support.

  For en fast pris pr. måned lejer du din fremtidige firewall. Firewallen leveres og installeres med regler og opsætning som er aftalt inden installation.

  Mariendal IT varetager alt fra drift og vedligehold til oprettelse af regler. I lejeperioden er der livstidsgaranti på din firewall. Er Firewallen defekt udskiftes denne omgående til ny, og det er inklusiv en geninstallation af den sidste kendte konfiguration.

  Løsningen åbner for nye udvidelsesmuligheder som 2 faktor sikkerhed og oprettelse af gæstenetværk SMS PassCode login til VPN, Trådløs adgang til dit netværk samt oprettelse af et gæstenet.

  Mail- og Telefonsupport er med i lejeaftalen.

  it teknik
  • Kenneth R. Jensen
  • Key account manager

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram