Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  Hostingcenter

  Driftsikkert hostingcenter i Damark

  Gider du heller ikke at bekymre dig om IT-løsningerne i din virksomhed? Men i stedet bare have en forventning om, at dine IT-systemer altid er tilgængelige og virker.

  Så er et IT-hostingcenter velegnet til dig. Her sørger din eksterne hosting provider nemlig for, at dine IT-løsninger bliver drevet, overvåget og vedligeholdt på forsvarlig vis. På den måde kan du slappe af og holde fokus på din forretning - imens sørger vi for, at dine IT-systemer altid er tilgængelige og virker via vores IT-hostingcenter.

  Flere og flere virksomheder vælger i dag, at få sine IT-løsninger som hosted løsning. Det betyder, at alle dine programmer og alt din data ikke ligger på en lokal fysisk server, men placeres i stedet på virtuelle servere i et eksternt datacenter. Fordelen ved dette er, at du bl.a. opnår en høj stabilitet, drifts- og IT-sikkerhed, fordi forbindelsen til dine IT-løsninger opnås over internettet. Det betyder derfor også, at du altid vil have adgang til dine mails, programmer, data og lignende, uanset hvor du befinder dig.

  Med en hosted løsning omdanner du de variable IT-omkostninger til faste. Samtidig får du, med hele eller dele af din IT-drift i en hosted løsning, frigivet ressourcer, således du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer.

  Kontakt Mariendal IT i dag på tlf. +45 9631 7790 eller mail salg@mariendal.dk, hvis du er interesseret i, at vi i samarbejde med dig, laver en gennemgang af din virksomheds IT-behov. Vi kan rådgive dig om, hvorvidt en hosting løsning kan skabe værdi for dig og din virksomhed i fremtiden.

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram