Hostingcenter

Gider du heller ikke at bekymre dig om IT løsningerne i din virksomhed? Men i stedet bare have en forventning om, at dine IT systemer altid er tilgængelige og virker.

Så er IT hosting velegnet til dig, fordi her sørger din eksterne hosting provider for, at dine IT løsninger bliver forsvarligt drevet, overvåget og vedligeholdt. På den måde kan du slappe af og holde fokus på din forretning - imens sørger vi for, at dine IT systemer altid er tilgængelige og virker.

Flere og flere virksomheder vælger i dag, at få sine IT løsninger som hosted løsning. Det betyder, at alle dine programmer og alt din data ikke ligger på en lokal fysisk server, men placeres i stedet på virtuelle servere i et eksternt datacenter. Fordelen ved dette er, at du bl.a. opnår en høj stabilitet, drifts- og IT sikkerhed, fordi forbindelsen til dine IT løsninger opnås over internettet. Det betyder derfor også, at du altid vil have adgang til dine mails, programmer, data osv. uanset, hvor du befinder dig.

Med en hosted løsning vender du de variable IT omkostninger til faste. Samtidig får du, med hele eller dele af din IT drift i en hosted løsning, frigivet ressourcer, således du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer.

Kontakt Mariendal IT i dag på tlf. +45 9631 7790 eller mail salg@mariendal.dk, hvis du er interesseret i, at vi i samarbejde med dig, laver en gennemgang af din virksomheds IT behov. Vi kan rådgive dig om, hvorvidt en hosting løsning kan skabe værdi for dig og din virksomhed i fremtiden.

Driftsikkert hostingcenter i Danmark

Driften af din hosting løsning foregår i Danmark, hvor du kan vælge mellem to forskellige løsninger. Shared hosting, hvor driften foregår via vores professionelle hostingcenter eller dedikeret hosting, hvor løsningen bliver installeret og leveret direkte i virksomheden.

Shared hosting er den billigste løsning, og som navnet også antyder, skal du dele din server med andre, dvs. at ressourcerne deles med andre i form af processor, hukommelse og harddisk. Du skal derfor være opmærksom på, at du med denne løsning får delt båndbredde, få administrator funktioner og brugsbegrænsninger.  

Dedikeret hosting er dyrere, men giver dig også flere funktionelle fordele i forhold til shared hosting. Ved denne løsning har du nemlig eneret over den server, som du opbevarer din virksomheds data på.

Når du skal vælge mellem de to er det vigtigt at tænke på, hvad du som virksomhed har behov for. Har du brug for, at dine medarbejdere skal kunne tilgå deres e-mails, desktop og andre virksomhedsdata, hvornår som helst? Vil du også gerne være sikker på IT-sikkerheden er på sit højeste? Så er det mest fordelagtigt for dig at vælge en dedikeret hosting løsning, idet du hverken skal dele pladsen eller ressourcerne med andre, og du skal heller ikke være bekymret for, at andre er skyld i en længerevarende nedetid på dine data.

Er du derimod en mindre virksomhed, som ikke har behov for mange serverressourcer, samt ikke har behov for at kunne tilgå ressourcerne 100% af tiden, så er en shared hosting løsning det oplagte valg.

Mariendal IT gør arbejdet og giver dig alle fordelene

Med en hosted server løsning kan du vinke farvel til de omkostninger, der normalt er forbundet med at investere i, eller drive sin egen server park. Du sparer både anskaffelsespris, afskrivning, driftsomkostninger, vedligeholdelse, opdateringer og ekstra IT ressourcer.

Vi tilbyder hosting i Danmark til en overskuelig fast pris pr. måned, og hos os betaler du kun for de brugere virksomheden reelt har behov for.

Vi tilbyder fuld service og overvågning af dine hostede servere, samt varetagelse af drift og vedligehold af hardware, software og sikkerhed.

Vores hosted server løsning konfigureres, så den matcher din virksomhed

Vi sætter selvfølgelig din hosting løsning sammen, så den matcher din virksomhed og dine behov. Vi kan bl.a tilbyde dig exchange email hosting, hvor du får en samlet løsning med e-mail, kalender og kontakter i én pakke. Hosted exchange er en pakkeløsning som inkluderer både licens, hosting og support fra Mariendal IT med drift og support af vores egne teknikere.

Har du også behov for en office-pakke, kan vi tilbyde Office 365 hosting, som indeholder det samme som exchange pakken, men er i stedet en pakke, der varierer i indhold. Med denne pakke kan du bl.a vælge at inkludere email hosting, kalender, kontakter, office-pakke samt evt. Skype for Business til afholdelse af online møder og OneDrive for Business til online lagerplads.

Vi har en lang række løsninger som vi kan tilbyde i vores hosting pakker, såsom bl.a. hosted desktop og e-mail hosting. Som dansk host kan Mariendal IT tilbyde:

Hosted wifi løsning

Hosted display løsning

Hosted mail løsning

PC og Serverovervågning

Hosted Patch Management

Hosting af Spamfilter

Hosted Online backup

Hosted firewall

Hosted DNS

Hosted Antivirus