Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  GM Pack

  Forbedret IT-sikkerhed og øget hastighed gav hurtige resultater

  GM Pack ApS er specialist i pakning af lægemidler, kosttilskud samt produktion af kosmeceutiske produkter. Det stiller krav til virksomhedens IT-sikkerhed, og GM Pack stod overfor flere IT-udfordringer, som de gerne vil have løst. Mariendal IT lyttede og kom med en effektiv løsning.

  GM Pack havde store udfordringer med langsom online backup, når data, mails og brugerrettigheder skulle genskabes. Applikationer på netværk og i browsere gav langsomme svartider og så brugte man for mange interne ressourcer på at vedligeholde og opdatere servere og arbejdsstationer. Det kan være udfordrende for IT-sikkerheden.

  IT-sikkerhed og backup

  Som specialist i pakning af lægemidler, kosttilskud samt produktion af kosmeceutiske produkter stiller myndigheder, lægemiddelstyrelse, samarbejdspartnere og kunder enorme krav til processer, infrastruktur og produktionsapparat. Derfor skal GMPack have total kontrol over al IT-infrastruktur, herunder fokus på IT-sikkerhed og dataopbevaring. Kravene fra myndighederne stiller ekstra store krav til virksomhedens IT-sikkerhed, fordi de arbejder med følsomme data. Desuden er hele virksomheden afhængig af en produktion, der fungerer. Derfor var løsningen på IT-udfordringerne hos GM Pack værdifulde.

  Mariendal ITs løsning gav fordele og gevinster med det samme

  Løsningen betød 50 procent hurtigere backup, når man genskaber filer, mails og brugeropsætninger, en ny og kraftig server femdoblede hastigheden på netværket og nedbragte svartider til glæde for brugerne. Interne ressourcer blev frigivet med installation af Desktop Central, som overvåger og tilgås centralt samt sikrer automatisk opdatering af alle arbejdsstationer og servere. Samtidig blev IT-sikkerheden øget ift. cybercrime trusler ved at installere ny firewall og antivirus hos alle. De nye opdateringer er vigtige - både for GM Packs niveau af IT-sikkerhed, men også i forhold til virksomhedens produktion.

  it salg
  • Søren Brynildsen
  • Partner

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram