Bliv kontaktet

Har du brug for hjælp? Så ringer vi dig op


  ECLISSE Scandinavia ApS

  Altid i nærheden

  Som leverandør af kvalitetskydedøre til institutioner, hospitaler, ældre- og handicapvenlige boliger, kontorer og private hjem, opererer vi i hele Danmark. Vi har konsulenter ansat til at dække hele landet og vi går 100 procent op i vores kunders tilfredshed.

  For at levere en høj kundeservice, er det vigtigt for os, at vores IT-system, telefoniløsning og software er tidssvarende og stabilt. Det skal konstant levere os kommunikationsmuligheder, så vi kan være velforberedte og tilgængelige for vores kunder.

  Blandt andet har implementeringen af IT-systemet WorkPoint lettet vores hverdag. Vores kundehistorik, mails og aftaler ligger nu i ét system, hvori det er hurtigt og nemt for alle at finde frem til informationen. Det har således både strømlinet vores processer og lettet på arbejdsgange.

  For os er det vigtigt, at vores IT-samarbejdspartner er til at tale med. De skal have forståelse for vores forretning og tale et sprog, som vi kan relatere til. Vi oplever at Mariendal IT altid er klar med et konstruktivt løsningsforslag, som matcher vores forretning.

  Sara Skytte-Eist

  ECLISSE Scandinavia ApS

  it salg
  • Søren Brynildsen
  • Partner

  Kontakt os   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram