IT-Sikkerhed

Få overblik over virksomhedens IT-sikkerhed.

Få hjælp til at overskue din virksomheds IT-sikkerhedsniveau, og minimer samtidig de stigende risici for cybercrime. Book en snak med Mariendal IT og få styr på din forretnings retningslinjer for IT-sikkerhed og dataansvar.

IT-sikkerhed i balance skaber værdi på alle områder.

Kravene til en virksomheds IT-sikkerhed bør være i fornuftig balance med de resultater, man ønsker at opnå. Derfor bør I vurdere hvilke data, der skal beskyttes, hvad de er værd – og hvordan opgradering og implementering af sikkerheden vil påvirke virksomhedens daglige brugere. 

Mariendal IT rådgiver gerne om fornuft vs. nødvendig risikovurdering og hjælper med den efterfølgende implementering af optimal databeskyttelse, så IT-sikkerheden kommer i balance. Ligger behovet udover infrastruktur og systembaseret IT-sikkerhed, fx hvis det drejer sig om beslutninger på det strategiske og/eller ledelsesmæssige niveau, har vi en række dygtige samarbejdspartnere til rådighed.

Book et møde med fokus på IT-sikkerhed.

Mariendal IT hjælper med at fremtidssikre og optimere jeres forretning. Vi skaber fuldt overblik over IT-sikkerhed og -drift samt etablerer stabil adgang til alle platforme og applikationer.

Book en snak om IT-sikkerhed her: