IT-konsulentafdeling og support

Mariendal IT matcher dine behov for IT.

Forestil dig en arbejdsdag uden IT. Skræmmende. Forestil dig, at du ikke kan komme på nettet, at du ikke kan gemme eller finde dine filer. Det lyder ikke spor rart. Din virksomhed kan ikke eksistere uden IT, og derfor er det ekstremt vigtigt, at jeres IT fungerer optimalt 24/7 – året rundt. Også når I holder fri. Mariendal IT har specialiseret sig i at hjælpe med at løse alle de udfordringer, jeres virksomhed kan have med IT.

Mariendal IT baserer alle ydelser på høj faglig kompetence, personlig dialog og kundeservice. Vores folk er altid 100% opdateret på alt det nyeste der rør sig indenfor IT.

Vi følger med i udviklingen

IT-løsninger skaber kun værdi i en moderne virksomhed, hvis de er på forkant med alt, hvad der sker indenfor den teknologiske udvikling. Mariendal IT’s dygtige rådgivere, teknikere og servicefolk er jævnligt på skolebænken for at være 100 % opdaterede på de sidste nye teknologier indenfor IT, og data.

Har du brug for IT assistance?

Mariendal IT’s konsulentafdeling har fokus på at optimere din virksomheds drift og har mange års erfaring i installationer, konfiguration og serviceaftaler.

Ring til Mariendal IT på +45 9631 7790